Logo Logo

De eerste woningen in Essenpark zijn uit de steigers. En wat zijn ze prachtig geworden! Bekijk de foto's en oordeel zelf.

Lees verder

Het type Floortje heeft standaard al een indeling die je niet vaak in nieuwbouw ziet. Doordat de keuken in het midden van de woning is geplaatst ontstaat er een fantastische woonkeuken aan de voorzijde en ook nog een ruim woongedeelte aan de tuinzijde. Met deze indeling bieden we je graag de optie om te kiezen waar je vanuit de hal binnenkomt. Heb je liever een lange gang met een entree naar de woonkamer of kies je voor een (schuif)deur naar de keuken.

Lees verder

Wist je dat een energieneutrale woning zoals in De Landerijen een aantal voordelen heeft bij het afsluiten van een hypotheek? Zo kun je extra leencapaciteit krijgen en in aanmerking komen voor bijvoorbeeld rentekorting. De 35 woningen in De Landerijen fase 4 zijn opgenomen in het register Groenverklaring. Met deze verklaring kun je in aanmerking komen voor specifieke hypotheekproducten. We vertellen je er graag meer over.

Lees verder

De woningen in de Landerijen fase 4 worden standaard opgeleverd met een luxe keuken. Wel zo fijn, want de keuken is veel meer dan een plek waar je een snelle hap maakt. De standaard keuken is voorzien van apparatuur van Siemens. Uiteraard kun je deze ruimte ook nog volledig aanpassen naar je eigen woonwensen. We laten je graag zien wat standaard is!

Lees verder

Goed nieuws: In eerste instantie stond er voor de woningen met bouwnummers 14 t/m 23 bebouwing gepland. In overleg met de gemeente is besloten deze strook open te laten. Zo hebben deze blokken prachtig uitzicht op onder andere de Essendijk.

Lees verder

De woningen in De Landerijen fase 4 worden standaard voorzien van een luxe uitgevoerde badkamer en toilet. Uiteraard is deze nog volledig aan te passen naar je eigen smaak. We vertellen je er graag meer over!

Lees verder

Altijd al gedroomd van een balkon? In De Landerijen fase 4 heb je deze keuze! Een groot aantal bouwnummers hebben in de slaapkamer aan de voorzijde standaard dubbele deuren. Hierdoor ontstaat er een balkon. Heerlijk om daar in het vroege voorjaar met een boek en een kop thee te genieten van de zon, maar ook ideaal om je beddengoed te luchten. En die dubbele deuren geven ook nog eens hoop licht in je slaapkamer!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen in De Landerijen fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van De Landerijen fase 4? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Geïnteresseerd in de woningen van De Landerijen fase 4? Dan hebben we goed nieuws! Donderdag 18 oktober start de verkoop van de 35 woningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?