Logo Logo

Het is zover: de verkoop van de woningen in De Landerijen fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van De Landerijen fase 4? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Geïnteresseerd in de woningen van De Landerijen fase 4? Dan hebben we goed nieuws! Donderdag 18 oktober start de verkoop van de 35 woningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws: Nederland moet in 2050 gasloos zijn. De Landerijen fase 4 wordt zonder gasaansluiting gebouwd. Dat betekent ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de meest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

Lees verder

De 35 woningen in De Landerijen fase 4 krijgen geen gasaansluiting. Dat betekent dat je woning all-electric wordt. Kost dat niet heel veel extra stroom, waardoor je energielasten omhoog gaan? Geen zorgen, je energielasten zullen juist lager worden. We laten het je graag zien hoe dat precies werkt.

Lees verder

De zomervakantie staat voor de deur! Nog net op de valreep ontvingen we van de architect een animatie langs de woningen van De Landerijen fase 4. Benieuwd naar deze sneak peek? Bekijk het filmpje hieronder! Na de zomer ronden we de uitwerking van de woningen af en treffen we de voorbereidingen om in verkoop te gaan.

Lees verder

Waar staat precies je favoriete woningtype? Wat is de ligging van de tuin? En wat is het uitzicht? De woningtypes van De Landerijen Fase 4 zijn gekoppeld aan de interactieve kavelkaart. Bekijk het nu!

Lees verder

Tijd voor nieuw aanbod in Essendael! Na de succesvolle verkoop van Essenpark, waarbij nog slechts 1 woning beschikbaar is, zijn we gestart aan de voorbereiding van een nieuwe fase. Deze fase komt in De Landerijen in Essendael.

Lees verder

Het was dinsdag 6 maart feest op de bouwplaats van Essenpark. Alle kopers van beide fases waren uitgenodigd om de start van de bouw te vieren. Samen met de wethouder sloeg een van de kopers de paal van hun eigen woning.

Lees verder

Afgelopen zomer vroegen we omwonende van de speeltuintjes in De Landerijen naar hun mening over de ontwerpen voor de twee nieuw in te richten speeltuintjes. De definitieve ontwerpen zijn inmiddels vastgesteld.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?