Logo Logo

De 35 woningen in De Landerijen fase 4 krijgen geen gasaansluiting. Dat betekent dat je woning all-electric wordt. Kost dat niet heel veel extra stroom, waardoor je energielasten omhoog gaan? Geen zorgen, je energielasten zullen juist lager worden. We laten het je graag zien hoe dat precies werkt.

Lees verder

De zomervakantie staat voor de deur! Nog net op de valreep ontvingen we van de architect een animatie langs de woningen van De Landerijen fase 4. Benieuwd naar deze sneak peek? Bekijk het filmpje hieronder! Na de zomer ronden we de uitwerking van de woningen af en treffen we de voorbereidingen om in verkoop te gaan.

Lees verder

Waar staat precies je favoriete woningtype? Wat is de ligging van de tuin? En wat is het uitzicht? De woningtypes van De Landerijen Fase 4 zijn gekoppeld aan de interactieve kavelkaart. Bekijk het nu!

Lees verder

Tijd voor nieuw aanbod in Essendael! Na de succesvolle verkoop van Essenpark, waarbij nog slechts 1 woning beschikbaar is, zijn we gestart aan de voorbereiding van een nieuwe fase. Deze fase komt in De Landerijen in Essendael.

Lees verder

Het was dinsdag 6 maart feest op de bouwplaats van Essenpark. Alle kopers van beide fases waren uitgenodigd om de start van de bouw te vieren. Samen met de wethouder sloeg een van de kopers de paal van hun eigen woning.

Lees verder

Afgelopen zomer vroegen we omwonende van de speeltuintjes in De Landerijen naar hun mening over de ontwerpen voor de twee nieuw in te richten speeltuintjes. De definitieve ontwerpen zijn inmiddels vastgesteld.

Lees verder

Er worden de komende 2 weken werkzaamheden verricht aan de vlonder in Essenpark. De vlonder wordt verbeterd en er worden een aantal reparaties uitgevoerd. De komende 2 weken is hierdoor het Essenpark niet bereikbaar via de brug.

Lees verder

Goed nieuws! Deze week is aannemer Frans Vink & Zonen begonnen met de bouw van de eerste 61 woningen in Essenpark.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Essenpark fase 2. Vorige week is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Frans Vink & Zonen eind maart met de bouw van de 19 woningen.

Lees verder

De huisnummers van de woningen van Essenpark fase 2 zijn ook bekend. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?