Logo Logo

De huisnummers van de woningen van Essenpark fase 2 zijn ook bekend. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Essenpark fase 1. Vandaag, vrijdag 29 september, is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Frans Vink & Zonen medio januari 2018 met de bouw van de 61 woningen.

Lees verder

Gisteren vond de toewijzing plaats van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen staan onder optie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Essenpark fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Maandag, 18 september, start de verkoop van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Woensdag 20 september is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Nieuwsbrief Essendael

Onlangs is er een nieuwsbrief verzonden naar alle inwoners van Essendael om ze te informeren over de stand van zaken in de wijk. Lees deze nu online!

Lees verder

Op de pleintjes tussen de Isaac Israëlslaan en de Kees van Dongenlaan en de Carel Willinklaan en de Isaac Israëlslaan komt een speelplek. Afgelopen maand vroegen wij aan omwonende welk van de 3 ontwerpen hen het meest aanspreekt. De uitslag is bekend!

Lees verder

Heb jij een woning in het wijkje Essenpark gekocht? Dan hebben we leuk nieuws! De straatnamen en huisnummers zijn bekend gemaakt door de gemeente. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Medio week 28, 2017 (In de week van 10 t/m 14 juli) wordt er gestart met het bouwrijp maken van het wijkje Essenpark in Essendael.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?