Wat is jouw droomwoning?

Uitverkocht

Het leven is goed in Essenpark

De kinderen spelen lekker in het park, die roep je later wel binnen voor het eten. Voor nu geniet je nog even op een bankje in de voortuin van de middagzon. Wat zullen we eigenlijk eten vanavond? Spontaan besluit je te gaan barbecueën, misschien hebben de buren ook wel zin om te komen! Plek zat in de grote tuin. Terwijl de zon je gezicht verwarmt droom je nog even heerlijk weg. Het leven is goed in Essenpark…

image alt

Laatste fase uitverkocht!

Essenpark is het derde buurtje in Essendael, het prachtige nieuwbouwproject in Rhoon. Je woont dichtbij het groene park, het hart van Essendael. Ruimte zet hier de toon. Denk aan een heerlijke woonkeuken, een ruime tuin en royale slaapkamers. De woningen in fase 1 en 2 zijn opgeleverd. De laatste fase, Essenlaen, is in juli 2020 in verkoop gegaan en is inmiddels uitverkocht! 

image alt

Energieneutraal wonen

De nieuwbouwhuizen in de fase Essenlaen krijgen een EPC van 0 en zijn daarmee energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie. En dat wordt beloond door de banken. Je kunt wel 9.000 euro meer financieren. We bereiken zo’n lage EPC door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de woningen voorzien van een Groenverklaring. Met zo'n verklaring kun je bij diverse hypotheekverstrekkers korting krijg op je hypotheek. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Meer over duurzaamheid
Zit jouw droomhuis erbij? Bekijk de woningen!
Wanneer krijg ik de sleutel? Ga naar de planning