Logo Logo

De wijken van Essendael

Essendael is opgedeeld in diverse wijken. Per wijk bouwen we in fases, zodat er steeds enkele tot tientallen huizen tegelijk worden gebouwd. Zo realiseren we buurtje voor buurtje de hele wijk.

Deelgebied 1

Het eerste deel van Essendael, bij de ingang van de wijk, is reeds enkele jaren geleden gerealiseerd. De losse kavels en woningen in dit gebied zijn verkocht en hier wonen de eerste bewoners van Essendael inmiddels naar volle tevredenheid! 

De Landerijen

Het eerste deel van de Landerijen wordt al een aantal jaar bewoond. De woningen van fase 2 en 3 zijn opgeleverd. Op dit moment is de volgende fase in voorbereiding. Deze fase, bestaande uit 35 woningen, komt aan de Willem de Kooning Allee en gaat rond de zomer van 2018 in verkoop.

>> Bekijk De Landerijen  

Essenpark

Essenpark is het nieuwste buurtje in de wijk Essendael, direct gelegen aan het Essenpark. Er worden hier herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. De bouw van de woningen is gestart. Er is nog 1 woning beschikbaar. 

>> Bekijk Essenpark

Kavel Alma-Tademahof

Altijd al gedroomd van het ontwerpen van je eigen woning? Ook dat is mogelijk in Essendael. Aan de Alma-Tademahof is 1 kavel met villa beschikbaar. Ontwerp samen met een architect van Brummelhuis je droomwoning die volledig past bij jouw woonwensen. Zij nemen de zorg bij je uit handen en staan je bij met raad en daad tot de overdracht van de sleutel.  

>> Bekijk de Alma-Tademahof

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?