Logo Logo

Nieuwe huizen in het authentieke Rhoon

Rhoon is een sfeervol, landelijk dorpje in de gemeente Albrandswaard. Het dorp is modern en goed voorzien. Toch heeft het zijn authentieke karakter behouden. Gelukkig maar. De monumenten, open weidegebieden, boomgaarden, sloten, kreken en plassen zijn populair bij de bewoners. Het nieuwbouwproject Essendael is daarom de perfecte plek om te wonen!

Rhoon is van oorsprong een uitgestrekt dijkdorp en is ontstaan op een zandplaat in de Oude Maas. Rond 1199 liet jonker Biggo van Duyveland de plaat indijken om er een kasteel op te bouwen; het begin van Rhoon zoals we dat nu kennen! Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om in dit dorp een bestaand huis te kopen, maar wat nou als je gloednieuw en energiezuinig kunt wonen en tegelijkertijd ook kunt genieten van alles wat Rhoon te bieden heeft?

Waar je ook naar op zoek bent
Albrandswaard heeft het!

Klinkt dit aantrekkelijk?

Dan ben je op de juiste website. Wij laten je graag kennis maken met de nieuwe eengezinswoningen in Essendael, de groene, kindvriendelijke woonwijk aan de dorpsrand van Rhoon. Bekijk op de woningen pagina alle rij- en hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en een vrijstaande woning. 

>> bekijk het aanbod in Essendael

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?