Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Het Uitzicht in Essendael? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en een kijkje te nemen in een Waterwoning. Op zaterdag 30 september ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in Essendael.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag in Het Uitzicht

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag op de bouwlocatie van het project Het Uitzicht. Deze kun je bereiken via de ingang op de splitsing van de Van Gogh Allee en de Willem de Kooning Allee. Aanmelden is niet nodig! Vergeet geen stevige schoenen aan te doen.

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk een vergelijkbare woning in aanbouw
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Proef de sfeer van Essendael.

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen op de bouwlocatie van het project Het Uitzicht. Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de wijk. Vergeet geen stevige schoenen aan te doen in verband met het betreden van een bouwterrein. 

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen? Bekijk het beschikbare aanbod