Uitgelicht: laatste beschikbare Waterwoningen

31 juli '23

Heb jij de wens om nieuw te wonen in Essendael? En bestaat jouw wensenlijstje uit: Energieneutraal, 4 slaapkamers, woonoppervlakte van circa 170 m2, een eigen parkeerplaats én een tuin op het zuiden? Kijk dan eens naar de unieke Waterwoningen in de allerlaatste fase in Het Uitzicht. Er zijn nog slechts een paar woningen beschikbaar. De bouw is gestart. Pak jij deze kans?

image alt

Pronkstuk

De Waterwoningen zijn, net als de rest van Het Uitzicht, ontworpen door MIX architectuur. Een bureau dat erom bekend staat ontwerpen te maken die net even anders zijn. Het resultaat is dat het sluitstuk van Essendael een pronkstuk is geworden, dat net even anders is dan standaard. De woningen hebben een heerlijk uitzicht, dankzij woonkamer en een terras op de 1e verdieping. In deze extra brede waterwoningen geniet je vanuit je luie stoel van het weidse uitzicht richting de dijk. Bovendien heb je naast het terras op de eerste verdieping ook nog een tuin met een vlonder aan het water.

image alt

Uitzicht op het water

Je betreedt de woning aan de voorzijde; via de onderdekse parkeerruimte met 2 eigen parkeerplaatsen of via de voordeur op dekniveau. Op de begane grond kom je binnen in de ruime berging/techniekruimte. Verder vind je hier de badkamer met toilet, de trap naar de woonkamer en 2 slaapkamers, beide met toegang tot de zonnige tuin. Betreed je de woning op dekniveau, dan kom je binnen in de hal die toegang biedt tot het toilet en de ruime woonkamer met open keuken. Deze ruimte is aan de achterzijde maar liefst 6 meter breed en heeft openslaande deuren naar het terras. Dat is gericht op het zuiden én biedt uitzicht op het water. Op de 2e verdieping vind je nog eens 2 slaapkamers en een badkamer.

image alt

Zie jij jezelf hier al wonen?

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden over de Waterwoningen. Kijk op de pagina Woningen of in onderstaande kavelkaart naar het actuele aanbod. Bij de beschikbare bouwnummers is het mogelijk direct een vrijblijvende optie aan te vragen door op de knop ‘Optie aanvragen’ te klikken. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie of je de optie toegewezen heb gekregen.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod