Voorzieningen van Rhoon

Het van oorsprong uitgestrekte dijkdorp Rhoon is vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw uitgebreid met diverse nieuwe wijken. Het dorp biedt haar inmiddels circa 13.000 inwoners een hoog voorzieningenniveau. Rhoon heeft een gevarieerd winkelaanbod en is ook goed voorzien op andere vlakken. Je kunt hier sporten naar hartenlust en in het dorp zijn basisscholen, kinderopvangmogelijkheden, horecagelegenheden, een bibliotheek en medische voorzieningen.

5 x to-do in Rhoon en omgeving

De groene en waterrijke omgeving van Rhoon

Rhoon nodigt uit om op allerlei manieren te genieten van het buitenleven. De jachthaven is een trekpleister en het Buijtenland tussen Rhoon en de oude Maas is echt schitterend. 600 hectare natuur- en recreatiegebied bij je in de spreekwoordelijke achtertuin. Wat je ook niet mag missen, zijn de Rhoonse Grienden en als je er dan toch bent, ga dan naar grand café restaurant Abel voor een diner of drankje.

Recreatie in Rhoon

Rhoon telt tal van faciliteiten en verenigingen om te sporten en te ontspannen. Individueel of gezellig in groepsverband. Zo vind je in Rhoon niet alleen een jachthaven en een sporthal, maar ook een prachtige golfbaan waar je een balletje kunt slaan. En natuurlijk kan er in het dorp worden gevoetbald, geturnd, gebiljart en getennist.

Kom ik snel op mijn werk? Essendael goed bereikbaar
Wat is de visie achter de wijk? Bekijk de wijken