Wat is jouw droomwoning?

Uitverkocht

Ontspannen wonen in De Landerijen

Naast het groene middengebied van Essendael ligt de wijk De Landerijen. De fraai gedetailleerde klassieke architectuur van de nieuwbouwhuizen refereert aan de panden die je in het bestaande dorp ziet. Ook de natuur heeft zijn weg gevonden. Hier woon je in een comfortabel, buitengewoon duurzaam en gasloos nieuwbouwhuis. Een heerlijke omgeving voor je kinderen om op te groeien.

image alt

Kooningshof uitverkocht

De allerlaatste fase in De Landerijen, Kooningshof, is uitverkocht! Aan de Piet Mondriaan Allee worden de laatste rijwoningen en daarachter een hof met levensloopbestendige woningen gebouwd.

image alt

Energieneutraal wonen

De nieuwbouwhuizen in de fase Kooningshof krijgen een EPC van 0 en zijn daarmee energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie. En dat wordt beloond door de banken. Je kunt wel 9.000 euro meer financieren. We bereiken zo’n lage EPC door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de woningen voorzien van een Groenverklaring. Met zo'n verklaring kun je bij diverse hypotheekverstrekkers korting krijg op je hypotheek. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Lees meer over duurzaamheid
Benieuwd naar de planning? wanneer kan ik er wonen?
Welke woning past bij jou? Bekijk het woningaanbod