De Landerijen
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Ontspannen wonen in De Landerijen

Naast het groene middengebied van Essendael ligt de wijk De Landerijen. De fraai gedetailleerde klassieke architectuur van de nieuwbouwhuizen refereert aan de panden die je in het bestaande dorp ziet en de natuur heeft ook hier zijn weg gevonden. Hier woon je in een comfortabel en buitengewoon duurzaam en gasloos nieuwbouwhuis terwijl de kinderen in een heerlijke omgeving opgroeien.

In verkoop!

De volgende fase in De Landerijen is in verkoop. Deze fase bestaat uit 35 gasloze en energieneutrale eengezinswoningen, allemaal gelegen aan de Willem de Kooning Allee. Ook hier wonen? Bekijk het actuele aanbod op de pagina Woningen of neem contact met ons op. 

Bekijk de woningen

Maak een account aan

Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken. Niet alleen voor de nieuwe fase, maar juist voor alle woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in Essendael wilt wonen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
De financiële voordelen van gasloos wonen
De woningen in De Landerijen fase 4 zijn inclusief een pakket t.w.v. € 25.000,- om de woning gasloos en energieneutraal te maken. Benieuwd welke financiële voordelen je dit oplevert ten opzichte van een normale rijwoning aangesloten op gas?
Bekijk de vergelijking!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?