Het Uitzicht: uniek wonen aan de rand van Rhoon

Tussen het levendige Rotterdam en de Oude Maas ligt een weids polderlandschap. De beste spot om over dit landschap uit te kijken? De naam zegt het al: dat is Het Uitzicht, een unieke wijk aan de rand van Rhoon in Essendael. Wanneer je in je luie stoel geniet van de ruisende bomen en mooie wolkenluchten, vergeet je bijna dat je vlakbij de grootste havenstad van Europa woont. Alle woningen zijn verkocht, hiermee is Essendael volledig uitverkocht.

image alt

Toegang tot prachtige natuur

Het Uitzicht hoort bij Essendael, maar heeft dankzij het bijzondere ontwerp een compleet eigen gezicht. De leefruimte van je huis bevindt zich op hoogte, waardoor je vrij uitkijkt over de groene omgeving. Rondom de woningen kabbelt water, overal staan bomen en geparkeerde auto’s zie je bijna niet. 

image alt

Nieuwbouw vlakbij Rotterdam

Zoek je een uniek huis in het groen, vlakbij het levendige Rotterdam? Het Uitzicht brengt deze twee werelden bij elkaar. De wijk bestaat uit 61 eigentijdse herenhuizen en een modern gebouw met 16 appartementen. De woningen en appartementen zijn verkocht en in aanbouw. Er komt geen nieuw aanbod meer in Het Uitzicht en Essendael.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Duurzaamheid

De nieuwbouwhuizen in Het Uitzicht worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de eengezinswoningen voorzien van een Groenverklaring. De groenverklaring levert bij diverse hypotheekverstrekkers extra korting op. Bij een woning die energieneutraal is, kun je in veel gevallen extra leencapaciteit krijgen. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden. De appartementen zijn zeer energiezuinig. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Lees meer over duurzaamheid
Wonen in Het Uitzicht? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact op