Nieuw wonen in Het Uitzicht

Het Uitzicht is volop in ontwikkeling. Fase 1 is in aanbouw. Deze fase bestaat uit 44 herenhuizen en 16 appartementen waarvan de bouw gestart is in april 2022. In de tweede fase volgen nog eens 17 herenhuizen. De verkoop hiervan is gestart in juni 2022. Na deze fase is Essendael helemaal gereed!

Uitverkocht

Fase 1 en 2 zijn volledig uitverkocht. Het Uitzicht fase 2 is de allerlaatste fase in Essendael. Er komt geen nieuw aanbod meer.

Verkoop
Hijskraan

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. De bouw van fase 1 is inmiddels in volle gang. De bouw van fase 2 is gestart in maart 2023.

Oplevering

Wanneer de woningen worden opgeleverd, dat weten we nu nog niet. De aannemer houdt de kopers op de hoogte van de actuele planning nu de bouw is gestart.

Oplevering
Ook wonen in Het Uitzicht? Bekijk het aanbod
Vragen? Neem contact op