Vrijstaand wonen met vele mogelijkheden

20 december '16

Heb je graag een hoop te kiezen bij de aankoop van je nieuwe woning? De vrijstaande woningen aan de rand van het wijkje Essenpark krijgen volop mogelijkheden. Je kunt allereerst kiezen uit 4 woningtypes, maar ook bepaal je zelf de locatie op het kavel en kun je kiezen uit een legio aan uitbreidingsmogelijkheden. 

Iets voor jou? Er is te kiezen uit 12 kavels! Vervolgens maak je een keuze uit 1 van de 4 woningtypes: Anne, Brecht, Julia of Saar. Op een aantal kavels is het woningtype al vastgesteld vanwege de vorm van het kavel of de eis van het stedenbouwkundig plan. Dit geldt voor de kavels 62, 63, 64 en 73. Wil je graag een grote voortuin of liever een diepe achtertuin? Jij bepaalt in de volgende stap waar je de woning op het kavel wilt hebben. Als laatste kun je de woning uitbreiden met erkers, een uitbouw of bijvoorbeeld een andere indeling met een slaap- en badkamer beneden. Uiteraard zijn je individuele wensen ook nog te bespreken met de aannemer. 

Alvast een indruk krijgen?

Afgelopen maandag 19 december is er een eerste informatieavond geweest over de vrijstaande woningen. De brochure die een eerste indruk geeft over de mogelijkheden van de woningen is nu op te vragen. Stuur hiervoor een mail naar verkoop.zuidwest@bpd.nl of loop even binnen bij Greveling Makelaardij in Rhoon.