Datum verkoop Essenpark fase 2 bekend

30 augustus '17

Goed nieuws over de prachtige woningen in Essenpark fase 2. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet maandag 18 september alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de 19 woningen in dit buurtje. Woensdagavond 20 september krijg je alle gelegenheid om je vragen te stellen tijdens de informatieavond. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor woningen in Essenpark fase 2? Dan krijg je maandag 18 september rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor Essenpark fase 2. Doe dat dan alsnog en maak dan meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 18 september de nieuwsbrief.

Tuinimpressie

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan vóór de verkoop start er dan snel één aan. 

Account aanmaken 

3. Informatieavond

Op woensdag 20 september organiseren we een informatieavond over de woningen in Essenpark fase 2. Dan overhandigen wij je graag de uitgebreide brochure en vertellen je alles over de woningen en de wijk. De informatieavond is van 18.30 tot 20.00 uur in het kantoor van Greveling Makelaardij. (Dorpsdijk 56, Rhoon) Loop dus gerust binnen!

4. Doorgeven van je voorkeuren

Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 25 september 17.00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven in je Mijn Eigen Huis account. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

5. Toewijzing en loting

Op maandag 25 september om 17.00 uur sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 26 september worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Dit wil zeggen dat bij die kandidaten al een financiële check is gedaan door de bank of hypotheekverstrekker. 

Heb jij al een financiële check laten doen? Mail deze gegevens dan naar verkoop.zuidwest@bpd.nl. Vergeet daarbij niet het project Essenpark fase 2 te vermelden.

6. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk woensdag 27 september bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door verkoopadviseur Robert Henderson van BPD of Greveling Makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

Vragen? Neem contact met ons op
Welk woningtype is jouw favoriet? Naar de woningen