Essenpark
Logo Logo

De eerste woningen in Essenpark zijn uit de steigers. En wat zijn ze prachtig geworden! Bekijk de foto's en oordeel zelf.

Lees verder

Het was dinsdag 6 maart feest op de bouwplaats van Essenpark. Alle kopers van beide fases waren uitgenodigd om de start van de bouw te vieren. Samen met de wethouder sloeg een van de kopers de paal van hun eigen woning.

Lees verder

Goed nieuws! Deze week is aannemer Frans Vink & Zonen begonnen met de bouw van de eerste 61 woningen in Essenpark.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Essenpark fase 2. Vorige week is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Frans Vink & Zonen eind maart met de bouw van de 19 woningen.

Lees verder

De huisnummers van de woningen van Essenpark fase 2 zijn ook bekend. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Essenpark fase 1. Vandaag, vrijdag 29 september, is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Frans Vink & Zonen medio januari 2018 met de bouw van de 61 woningen.

Lees verder

Gisteren vond de toewijzing plaats van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen staan onder optie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Essenpark fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Maandag, 18 september, start de verkoop van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Woensdag 20 september is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Heb jij een woning in het wijkje Essenpark gekocht? Dan hebben we leuk nieuws! De straatnamen en huisnummers zijn bekend gemaakt door de gemeente. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?