Essenpark
Logo Logo

De huisnummers van de woningen van Essenpark fase 2 zijn ook bekend. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Essenpark fase 1. Vandaag, vrijdag 29 september, is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Frans Vink & Zonen medio januari 2018 met de bouw van de 61 woningen.

Lees verder

Gisteren vond de toewijzing plaats van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen staan onder optie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Essenpark fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Maandag, 18 september, start de verkoop van de 19 woningen in Essenpark fase 2. Woensdag 20 september is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Heb jij een woning in het wijkje Essenpark gekocht? Dan hebben we leuk nieuws! De straatnamen en huisnummers zijn bekend gemaakt door de gemeente. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

We zijn er klaar voor! Maandag, 10 april, start de verkoop van de 72 woningen in Essenpark. Woensdag 12 april is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

De woningen in Essenpark worden standaard opgeleverd met een prachtige keuken, hoe fijn is dat? De beelden van leverancier zijn nu alvast te bekijken.

Lees verder

Heb je graag een hoop te kiezen bij de aankoop van je nieuwe woning? De vrijstaande woningen aan de rand van het wijkje Essenpark krijgen volop mogelijkheden. Je kunt allereerst kiezen uit 4 woningtypes, maar ook bepaal je zelf de locatie op het kavel en kun je kiezen uit een legio aan uitbreidingsmogelijkheden.

Lees verder

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het buurtje Essenpark eruit gaat zien? Bekijk dan het filmpje dat gemaakt is door de architect.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?