Essenpark
Logo Logo

Voorzieningen Essenpark

Het is niet voor niets dat het goed wonen is in Essenpark. Want niet alleen je huis is luxe ingedeeld en van hoog niveau, ook de voorzieningen in de buurt zijn meer dan comfortabel. Kijk je mee?

Parkeren

Sommige bewoners kunnen in Essenpark hun auto voor de deur kwijt op straat. Als dit niet het geval is dan zijn er zogeheten parkeerkoffers waar meer dan genoeg parkeerruimte is. En je hoeft nooit ver te lopen naar je huis, wel zo fijn.

Hond uitlaten

Er is genoeg groen in Essendael om de hond uit te laten. Ook het park is natuurlijk de plek om een lekker rondje te lopen. Neem wel een zakje mee en houd de hond aangelijnd.

Spelen

Met het park voor de deur hoeven de kinderen niet lang te zoeken naar een speelplek! Of ze gaan lekker krijten voor de deur om vervolgens te ravotten in een speeltuin om de hoek. In de wijk komt alleen bestemmingsverkeer, wel zo’n prettig idee als de kinderen buiten spelen.

Scholen

Kinderdagverblijf Jip & Janneke, basisschool Juliana of Don Bosco en het Einstein Lyceum… voor de schoolgang is er een ruim aanbod in de gemeente Albrandswaard. En als ze verder willen dan kunnen ze voor diverse MBO opleidingen ook nog in de omgeving van Rhoon terecht. Rotterdam ligt om de hoek voor als ze verder willen studeren aan HBO of Universiteit.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?