Webinar financieren Essenlaen & Kooningshof

25 juni '20

Heb jij een woning op het oog in de fase Essenlaen of Kooningshof maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld de financieringsmogelijkheden, de GroenHypotheek of duurzaamheidskorting? Meld je dan aan voor de webinar op 2 juli om 20.00 uur, georganiseerd door Rabobank IJsselmonde Drechtsteden. Zij geven je alle informatie over het financieren van een woning in Essendael en de financiële check.

image alt

Meld je aan!

Wil je graag aanwezig zijn bij het online webinar, meld je dan aan! Je ontvangt van de Rabobank een link naar de online omgeving. Aan het eind van de sessie is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de Rabobank en de makelaar. 

Financiële check
Heb je nog geen financiële check gedaan? Neem dan contact op met Rabobank IJsselmonde - Drechtsteden via (078) 65 31 531. Zij maken graag een afspraak met je!

Meld je aan!
image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account.

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check
  Bekijk de woningen
  Lees meer over de financiering