Verkoop woningen De Landerijen fase 4 gestart

18 oktober '18

Het is zover: de verkoop van de woningen in De Landerijen fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.

Informatieavond 30 oktober

Heb je nog vragen over de woningen naar aanleiding van de verkoopdocumenten? Kom dan dinsdag 30 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur naar de informatieavond bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. De makelaar, aannemer en ontwikkelaar staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een financiële check uit te laten voeren door een hypotheekadviseur van de Rabobank. Hiervoor kun je je aanmelden via de website van de Rabobank. 

Meld je aan voor een oriëntatiegesprek

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 6 november 17.00 uur. Woensdag 7 november vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.