Type Floortje: Kies jouw favoriete indeling

20 november '18

Het type Floortje heeft standaard al een indeling die je niet vaak in nieuwbouw ziet. Doordat de keuken in het midden van de woning is geplaatst ontstaat er een fantastische woonkeuken aan de voorzijde en ook nog een ruim woongedeelte aan de tuinzijde. Met deze indeling  bieden we je graag de optie om te kiezen waar je vanuit de hal binnenkomt. Heb je liever een lange gang met een entree naar de woonkamer of kies je voor een (schuif)deur naar de keuken.

image alt

Bredere keuken

Standaard loop je bij het type Floortje vanuit de hal door naar het woongedeelte. Het toilet zit in de hal tegenover de trap. Door deze positie ontstaat er een extra kast in de woonkeuken en is de keuken iets smaller. Kies je voor de optionele indeling dan wordt het toilet direct naast de trap geplaatst en komt er een dubbele schuifdeur naar de keuken. Door de verplaatsing van het toilet vervalt de extra kast en wordt je keuken veel breder. 

De optionele indeling wordt hiernaast afgebeeld.

Kosten optionele indeling

Spreekt de optionele indeling jou wel aan? Tijdens de gesprekken met de kopersbegeleider van de aannemer kun je deze wens doorgeven. De prijs voor de alternatieve indeling met dubbele schuifdeuren is € 4.750,-. Heb je liever een normale opdekdeur tussen de keuken en de hal? Dan betaal je € 1.950,-.

  Bekijk de woningen in fase 4
  Lees meer over de standaard luxe badkamer