Start bouw Landerijen fase 4 gevierd

19 september '19

Begin juli is Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen gestart met het heiwerk van de 35 woningen in de Landerijen fase 4. En dat werd woensdag 18 september gevierd op de bouwplaats. Ontwikkelaar BPD nodigde alle kopers uit om samen met wethouder Bas de Boender van de gemeente Albrandswaard de start bouw officieel te maken.

image alt

Werkvloer storten

Rond 15.30 uur verzamelden de genodigden zich aan de Willem de Kooning Allee in Rhoon. Na een kort welkomstwoord werd de officiële handeling verricht. Wethouder De Boender en 2 kopers stortten samen een deel van de werkvloer. Na een kort fotomoment met confetti kanonnen vertrokken de genodigden naar restaurant Tasman om te proosten op een voorspoedige bouw. De wethouder en aannemer spraken mooie woorden over de realisatie van het plan en de toekomst. Er werd nog lang nagepraat en buren maakten enthousiast nader kennis.

image alt

Buren worden?

Er zijn nog enkele woningen te koop in De Landerijen fase 4. Het actuele aanbod is te vinden op de pagina Woningen. Omdat de bouw  gestart is, kan BPD met zekerheid zeggen dat de aannemer de huizen medio volgende zomer oplevert.

Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen