Standaard luxe keuken in De Landerijen fase 4

15 november '18

De woningen in de Landerijen fase 4 worden standaard opgeleverd met een luxe keuken. Wel zo fijn, want de keuken is veel meer dan een plek waar je een snelle hap maakt. De standaard keuken is voorzien van apparatuur van Siemens. Uiteraard kun je deze ruimte ook nog volledig aanpassen naar je eigen woonwensen. We laten je graag zien wat standaard is!

Complete keuken

In de koopsom van de woning is een complete keuken opgenomen. De keuken wordt standaard voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, koel-vriescombinatie en wandschouwkap Allemaal van het merk Siemens. Om je alvast een indruk te geven van de standaard keukens heeft leverancier Asto Keukens van elk woningtype een impressie gemaakt. Bekijk de beelden hieronder.

Jouw droomkeuken

Niet helemaal jouw smaak of heb je andere wensen voor je keuken? Een kokend-waterkraan, een stoomoven of een bijzondere afzuigkap? Geen probleem, er is van alles mogelijk via de leverancier Asto keukens. Zij adviseren je graag over jouw nieuwe droomkeuken! Ook is het mogelijk om de keuken casco op te laten leveren. 

  Lees meer over de badkamer
  Bekijk de woningtypes