Standaard luxe badkamer en toilet

6 november '18

De woningen in De Landerijen fase 4 worden standaard voorzien van een luxe uitgevoerde badkamer en toilet. Uiteraard is deze nog volledig aan te passen naar je eigen smaak. We vertellen je er graag meer over!

Luxe materialen

Wanneer je een woning in fase 4 koopt, is dat altijd standaard met tegelwerk en sanitair. De toiletruimtes en de badkamer worden afwerkt met luxe materialen: mooi sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De badkamer heeft standaard een wastafel, douchehoek en een bad. Aan jou dus de keuze of je de tijd neemt voor een uitgebreid bad ritueel of even snel onder de douche springt. En heb je op de plattegrond het aparte toilet op de eerste verdieping gezien? Wel zo handig!

Eigen wensen

Uiteraard zijn de toiletruimtes en de badkamer volledig aan te passen aan jouw wensen. De leveranciers van het tegelwerk en sanitair gaan hier graag over met je in gesprek. Ook is het mogelijk om de ruimtes casco op te laten leveren. De retourprijzen hiervoor zijn terug te vinden in de koperskeuzelijst, te vinden onder de knop downloads bij jouw favoriete bouwnummer(s).