Omgevingsvergunning fase 3 verleend

22 juli '16

De omgevingsvergunning voor de bouw van fase 3 in Essendael is onlangs verleend door de gemeente. Ook zijn de huisnummers vastgesteld voor de 33 woningen. 

Twee weken geleden is de omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Albrandswaard voor de bouw van de 33 woningen in fase 3. De vergunning ligt 6 weken ter inzage zodat er eventueel bezwaren gemaakt kunnen worden tegen de bouw van deze fase. Als er geen bezwaren binnenkomen bij de gemeente wordt de vergunning naar verwachting 15 augustus onherroepelijk verklaard. 

Huisnummers vastgesteld

Ook heeft de gemeente de huisnummers voor de 33 woningen vastgesteld. De woningen type Koen aan de Karel Appellaan krijgen de oneven huisnummers 29 tot en met 49. Aan de Carel Willinklaan wordt aan beide zijdes van de straat gebouwd. De huisnummers lopen van 1 tot en met 21, aan de ene zijde oneven en andere zijde even nummers (zijde met alleen Bob woningen). De Eline woningen komen aan de Piet Monderiaan Allee op nummer 1, 3 en 5. Een overzicht van de huisnummers is hieronder te zien. 

Huisnummerbesluit