Nieuwe speelplekken De Landerijen

18 augustus '17

Op de pleintjes tussen de Isaac Israëlslaan en de Kees van Dongenlaan en de Carel Willinklaan en de Isaac Israëlslaan komt een speelplek. Afgelopen maand vroegen wij aan omwonende welk van de 3 ontwerpen hen het meest aanspreekt. De uitslag is bekend!

Voor beide plekken in De Landerijen zijn, in samenwerking met de gemeente, 3 ontwerpen gemaakt. Omwonende van deze speelplekken hebben de mogelijkheid gekregen om een cijfer per ontwerp te geven en te laten weten welk ontwerp hen het meeste aanspreekt. We hebben veel ingevulde enquêtes terug mogen krijgen vanuit de bewoners, waarvoor onze dank. De cijfers per ontwerp lagen erg dicht bij elkaar . Voor beide locaties heeft het derde ontwerp met een kleine meerderheid aan stemmen gewonnen.

Aanpassingen

In de enquête was ook ruimte voor opmerkingen. Een aantal omwonende hebben hier gebruik van gemaakt om hun op-, aanmerkingen en vragen te stellen over de ontwerpen. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag. Op basis van deze opmerkingen kan het dat er kleine aanpassingen in de ontwerpen worden gemaakt. Zodra we dit hebben afgerond zullen we de definitieve ontwerpen laten zien. 

Locatie 1, ontwerp 3

Ontwerp 3

Locatie 2, ontwerp 3

Ontwerp 3
Wonen in Essendael? Bekijk het actuele aanbod
Vragen? Neem contact met ons op