Meerwerk gekozen Landerijen fase 4

11 april '19

De bouw van de woningen in de Landerijen fase 4 start binnenkort. Om deze reden is voor de onverkochte woningen een keuze gemaakt in de ruwbouwopties. Hierbij moet je denken aan een uitbouw, dakraam of aangepaste indeling. Benieuwd welke keuzes zijn gemaakt?

image alt

Aangepaste indeling

Het gekozen meerwerk kun je terug vinden in de omschrijving van het bouwnummer en de getoonde plattegronden. Ook de kosten voor het meerwerk zijn al meegenomen in de getoonde koopsom. Bij alle woningen in gekozen voor een extra aardlekschakelaar in de meterkast. Daarnaast hebben de woningen zonder dakkapel / dakopbouw op de zolderverdieping een dakraam gekregen. Voor het type Floortje is gekozen voor een aangepaste indeling van de begane grond. Het toilet wordt verplaatst naar direct naast de trap, hierdoor wordt de keuken breder en loop je direct vanuit de hal de woonkeuken in. Ook hebben een aantal bouwnummers, van zowel het type Lotte als Floortje, een uitbouw van 1,2 meter gekregen. 

De onverkochte woningen type Floortje krijgen de hiernaast afgebeelde indeling, uitgevoerd met een enkele deur in plaats van schuifdeuren.

Interesse?

In onderstaande kavelkaart kun je precies zien welke woningen in de Landerijen fase 4 nog beschikbaar zijn. Heb je interesse in een van deze energieneutrale  woningen? Neem dan contact op met ons (088 712 28 34) of de Greveling makelaardij (010 501 50 01). Wij vertellen je graag alles over de woningen en de mogelijkheden.

Bekijk het beschikbare aanbod
  Lees meer over de bodemwarmtepomp
  Extra rentevoordeel mogelijk bij deze woningen