Luxe badkamerinrichting voor beschikbare woningen

16 september '19

De bouw van de woningen in De Landerijen fase 4 is in volle gang. Daarom is voor de beschikbare woningen de badkamerinrichting gekozen. Denk aan Grohe kranen, Villeroy & Boch sanitair en Mosa tegels. Benieuwd hoe misschien wel jouw toekomstige badkamer eruit komt te zien?

image alt

Luxe badkamer

De badkamer en het toilet in de woningen in De Landerijen fase 4 wordt luxe afgewerkt. De vloertegels  zijn van het merk Mosa, hebben een formaat van 45 x 45 cm en zijn antraciet van kleur. De wandtegels van Mosa zijn glans wit, 25 x 33 cm en worden liggend boven elkaar verwerkt. Het toilet is van Villeroy & Boch, net zoals het heerlijke ligbad. De douchehoek krijg een thermostaatkraan en regendouche van Grohe en een easydrain. De wastafel wordt enkel of dubbel uitgevoerd, dit is afhankelijk van het bouwnummer. Benieuwd naar alle specificaties van de badkamer in jouw favoriete bouwnummer? Neem contact op met de makelaar. Zij vertellen je er graag meer over!

De kosten voor meerwerk in de badkamer en het toilet zijn verwerkt in de getoonde vrij op naam prijs zoals getoond op de pagina Woningen. 

Bekijk de woningen
image alt

Je eigen keukenkwaliteit

De beschikbare woningen worden opgeleverd zonder keuken. Zoveel mensen, zoveel wensen. We hebben gemerkt dat de meeste van onze kopers het liefst een keuken helemaal zelf, naar eigen wens samenstellen. Wél wordt het leidingwerk van de keuken tijdens de bouw al aangebracht. De stelpost die van toepassing was is verrekend met de meerprijs van het sanitair en tegelwerk. 

  Bekijk de beschikbare woningen
  Lees het laatste nieuws