De nieuwste fase van Essendael krijgt steeds meer vorm. Nadat je kort geleden kon lezen dat er 33 woningen komen in de typen Abel, Bob, Eline, Koen en Koenraad, zijn nu koopsomindicaties bekend. Deze starten bij € 220.000,- v.o.n..

Voor die prijs ben je de eigenaar van een rijwoning Abel. De rijwoningen Bob starten bij € 240.000,- v.o.n en de 2 onder 1 kapwoningen beginnen bij € 390.000,- v.o.n. Van de vrijstaande woning is de koopsomindicatie € 530.000,- v.o.n.

Impressies
De definitieve impressies van de Eline, Koen en Koenraad zijn inmiddels ook gereed. Bekijk ze bij de verschillende woningtypes onder de knop woningen in de menubalk.

Voordeel bij nieuwbouw
Bij een nieuwbouwwoning zijn de vaste kosten die bovenop de woningprijs komen, lager. Zo betaal je geen overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten. Dit in tegenstelling tot de aanschaf van een bestaand huis. Voordeel dus!

Schrijf je in voor alle informatie
De verkoop van deze nieuwe fase in Essendael staat gepland voor eind maart / begin april. In de komende weken komt steeds meer informatie beschikbaar. Schrijf je daarom in op het woningtype van je keuze. Dan ontvang je als eerste alle informatie!

  Bekijk de voorzieningen
  Bekijk het woningaanbod