Ben je ingeschreven als belangstellende, dan sturen we je op maandag 18 april een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten, zoals de digitale brochure, meer- en minderwerklijst en verkooptekeningen. 

Op je gemak kun je thuis alles doornemen, eventuele vragen verzamelen en je voorkeur van de bouwnummers bepalen. Als je al gelijk een keuze hebt gemaakt, kun je het inschrijfformulier direct online invullen.

Informatieavond op donderdagavond 21 april
Op donderdag 21 april is er een informatieavond. Op deze avond ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatieavond is van 18.00 tot 19.30 uur in Restaurant Abel (Albrandswaardsedijk 196, Poortugaal).

Belangrijk! Invullen digitaal inschrijfformulier
Na de informatiebijeenkomst heb je tot en met maandag 2 mei de tijd om het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Toewijzing, loting en gesprek
Op dinsdag 3 mei wijzen wij toe aan de hand van de voorkeursbouwnummers die je op het inschrijfformulier hebt aangegeven. Geef dus zoveel mogelijk bouwnummers op. Wanneer meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer, wordt er geloot.

Iedereen die zich inschrijft krijgt uiterlijk woensdag 4 mei bericht. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan neemt de makelaar contact met je op en nodigt je uit voor een gesprek op kantoor. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan wordt je inschrijving toegevoegd aan de reservelijst. Uiteraard informeren we je hier dan ook over.

Benieuwd naar de buurt? Bekijk de voorzieningen
Wil jij hier wonen? Bekijk het woningaanbod