Heb jij al een financiële check gedaan?

17 oktober '18

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van De Landerijen fase 4? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde heeft dinsdagavond 30 oktober, tijdens de informatieavond, een aantal financieel adviseurs beschikbaar voor een oriëntatiegesprek. Ze vertellen je dan precies wat je financiële ruimte is en geven je financiële check mee als gewaarmerkte brief. 

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan? Meld je aan!

Op dinsdagavond 30 oktober ben je van harte welkom bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde in Barendrecht (Kopenhagen 1) voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Hier kun je geheel vrijblijvend je maximale financiering laten berekenen. Ieder uur tussen 18.00 en 21.00 uur vindt een gesprek plaats. Aanmelden voor een gesprek kan via de website van de Rabobank. 

Aanmelden voor een gesprek
Wonen in De Landerijen? Lees meer over de verkoop
Benieuwd naar de prijzen? Bekijk de woningen