Feestelijke officiële handeling 33 woningen

11 mei '17

Gisteren vond op de zonovergoten bouwplaats in Essendael de officiële handeling plaats voor 33 woningen in de wijk. Wethouder Goedknegt van de gemeente Albrandswaard metselde samen met kopers de symbolische eerste steen. Ook kregen de toekomstige bewoners de kans hun nieuwe buren voor het eerst te ontmoeten.  

Bijna alle kopers hadden zich woensdagmiddag op de bouwplaats aan de Willem de Kooning Allee verzameld om het officiële moment bij te wonen. Na een kort welkomstwoord door Peter Immers, Directeur van de GEM Essendael, brak het moment aan voor de officiële handeling. Kopers Stephanie Heeze en Danny Maaskant kregen de kans om samen met wethouder Goedknegt  de symbolische eerste steen te metselen in hun nieuwe woning. Na deze handeling werd snel het terras opgezocht bij Abel. Na een aantal speeches van onder andere aannemer Frans Vink en de wethouder, kregen de kopers de mogelijkheid uitgebreid met elkaar kennis te maken en te proosten op een voorspoedige bouw.

Bouwplaats
Eerste steen
Kopers

Essendael fase 3

Vorig jaar april startte de verkoop  fase 3 in Essendael. Deze fase bestaat uit 33 woningen variërend uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Alle woningen zijn in een paar maanden verkocht en aannemer Frans Vink en zonen B.V. is afgelopen december gestart met de bouw.

Ook wonen in Essendael? Bekijk de planning
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen