Extra inloopavond De Landerijen fase 4

9 april '19

Binnenkort start de bouw van de woningen in De Landerijen fase 4. Zie jij jezelf hier ook wel wonen, maar heb je nog vragen over de huizen of weet je niet precies wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Kom dan naar de inloopavond op 18 april bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.

Meld je aan voor een oriëntatiegesprek

Extra voordeel

De informatieavond wordt gecombineerd met de hypotheekinloopavond van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. De adviseurs van de bank staan klaar om je financiële mogelijkheden te checken. En dat kan gunstig uitpakken bij de woningen in De Landerijen fase 4. De woningen hebben namelijk een groenverklaring en een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0 of lager. Bij de meeste hypotheekverstrekkers kun je daardoor € 15.000 meer lenen. Maar je krijg vaak ook rente voordelen. Zoals bij de Rabobank; zij geven 0,5% rentekorting over de eerste € 150.000 bij 10 jaar vaste rente. Daarnaast hanteert deze bank sinds kort een extra rentekorting van 0,2% voor leningen voor woningen met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager. Gecombineerd met de Groenhypotheek kun je dus een totale rentekorting krijgen van 0,7%.

18 april 2019

Inloopavond

Je bent tussen 18.00 en 20.30 uur van harte welkom bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde (Kopenhagen 1, Barendrecht).

Beschikbaar aanbod

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in De Landerijen fase 4. Aannemer bouwbedrijf Vink verwacht mei / juni te starten met de (bouw)werkzaamheden. Bekijk in onderstaande situatiekaart de beschikbare woningen. Interesse? Neem dan gerust contact op met ons of de Greveling Makelaardij.  

Bekijk het beschikbare aanbod
  Bekijk de woningen
  Neem contact op