De Landerijen
Logo Logo

Waar staat precies je favoriete woningtype? Wat is de ligging van de tuin? En wat is het uitzicht? De woningtypes van De Landerijen Fase 4 zijn gekoppeld aan de interactieve kavelkaart. Bekijk het nu!

Lees verder

Tijd voor nieuw aanbod in Essendael! Na de succesvolle verkoop van Essenpark, waarbij nog slechts 1 woning beschikbaar is, zijn we gestart aan de voorbereiding van een nieuwe fase. Deze fase komt in De Landerijen in Essendael.

Lees verder

Afgelopen zomer vroegen we omwonende van de speeltuintjes in De Landerijen naar hun mening over de ontwerpen voor de twee nieuw in te richten speeltuintjes. De definitieve ontwerpen zijn inmiddels vastgesteld.

Lees verder

Op de pleintjes tussen de Isaac Israëlslaan en de Kees van Dongenlaan en de Carel Willinklaan en de Isaac Israëlslaan komt een speelplek. Afgelopen maand vroegen wij aan omwonende welk van de 3 ontwerpen hen het meest aanspreekt. De uitslag is bekend!

Lees verder

Gisteren vond op de zonovergoten bouwplaats in Essendael de officiële handeling plaats voor 33 woningen in de wijk. Wethouder Goedknegt van de gemeente Albrandswaard metselde samen met kopers de symbolische eerste steen. Ook kregen de toekomstige bewoners de kans hun nieuwe buren voor het eerst te ontmoeten.

Lees verder

Het gaat goed met de nieuwbouwwoningen in Essendael! Dinsdag 6 september is de brief naar de kopers van Essendael fase 3 op de post gegaan met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat. Wij verwachten dat eind november 2016 Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. start met de bouw.

Lees verder

De omgevingsvergunning voor de bouw van fase 3 in Essendael is onlangs verleend door de gemeente. Deze vergunning ligt 6 weken ter inzage. Ook zijn de huisnummers vastgesteld voor de 33 woningen.

Lees verder

Drie jaar geleden verhuisden Astrid en Marcel met hun kinderen Sophie en Lucas naar de Rhoonse nieuwbouwwijk Essendael. Zij vertellen wat hen over de streep trok en hoe de wijk bevalt.

Lees verder

Ben je ingeschreven als belangstellende, dan sturen we je op maandag 18 april een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten, zoals de digitale brochure, meer- en minderwerklijst en verkooptekeningen.

Lees verder

Voor geïnteresseerden van Essendael fase 3 organiseert Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde op 6 april een inloopavond. Tijdens de inloopavond kun je met een financieel adviseur in gesprek over de financiering van je droomwoning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?