De Landerijen
Logo Logo

Voorzieningen van De Landerijen

In de Landerijen woon je echt comfortabel. Niet alleen je huis is perfect afgewerkt, ook de voorzieningen in de wijk en de directe omgeving zijn zeer goed. 

Wat ga jij doen?

Scholen

De allerkleinsten gaan naar kinderdagverblijf Jip & Janneke, wat aan de rand van De Landerijen ligt. Voor basisscholen kun je in Rhoon bij onder andere de Julianaschool of Don Bosco school terecht. Het Einstein Lyceum voor voortgezet onderwijs is ongeveer 15 minuten fietsen. Voor MBO opleidingen fiets je vanuit Rhoon naar het Albeda College of iets verder richting Rotterdam, waar je elk denkbaar onderwijs kunt volgen op welk niveau dan ook. 

Dagelijkse boodschappen

Voor de dagelijkse boodschappen kun je in het centrum van Rhoon terecht. Nog geen 5 minuutjes op de fiets. Je vindt hier onder andere een Albert Heijn, maar ook de apotheek, bakker, HEMA, drogisterijen, diverse mode boetiekjes, banken, een postkantoorpunt en …. Eigenlijk alles wat je qua voorzieningen nodig hebt.

Parkeren

Parkeren doe je in Essendael op de speciaal aangelegde parkeerhoven of op de parkeerplekken op straat, voor je huis. Sommige woningen hebben een of meerdere parkeergelegenheden op eigen grond. Maar zoeken naar een parkeerplek hoef je hier in ieder geval nooit te doen. Voor elke bewoner is genoeg plek.

Buiten spelen

Niks fijner als je de kinderen zo de straat op kunt laten rennen. In de woonwijk wordt niet hard gereden en zijn de straten rustig. Ga dus maar lekker spelen met je vriendjes. Want die zijn allemaal buiten te vinden bij een groen park, op een van de speelplaatsen of hinkelend op straat. Een kwestie van aanbellen bij de buren en gaan!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?