Logo Logo

Heb jij een woning in het wijkje Essenpark gekocht? Dan hebben we leuk nieuws! De straatnamen en huisnummers zijn bekend gemaakt door de gemeente. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

Medio week 28, 2017 (In de week van 10 t/m 14 juli) wordt er gestart met het bouwrijp maken van het wijkje Essenpark in Essendael.

Lees verder

Gisteren vond op de zonovergoten bouwplaats in Essendael de officiële handeling plaats voor 33 woningen in de wijk. Wethouder Goedknegt van de gemeente Albrandswaard metselde samen met kopers de symbolische eerste steen. Ook kregen de toekomstige bewoners de kans hun nieuwe buren voor het eerst te ontmoeten.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel van de koop van een nieuwe woning. Speciaal hiervoor organiseren Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en BPD een inloopavond om je hier duidelijkheid over te geven.

Lees verder

We zijn er klaar voor! Maandag, 10 april, start de verkoop van de 72 woningen in Essenpark. Woensdag 12 april is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

De woningen in Essenpark worden standaard opgeleverd met een prachtige keuken, hoe fijn is dat? De beelden van leverancier zijn nu alvast te bekijken.

Lees verder

Heb je graag een hoop te kiezen bij de aankoop van je nieuwe woning? De vrijstaande woningen aan de rand van het wijkje Essenpark krijgen volop mogelijkheden. Je kunt allereerst kiezen uit 4 woningtypes, maar ook bepaal je zelf de locatie op het kavel en kun je kiezen uit een legio aan uitbreidingsmogelijkheden.

Lees verder

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het buurtje Essenpark eruit gaat zien? Bekijk dan het filmpje dat gemaakt is door de architect.

Lees verder

Het gaat goed met de nieuwbouwwoningen in Essendael! Dinsdag 6 september is de brief naar de kopers van Essendael fase 3 op de post gegaan met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat. Wij verwachten dat eind november 2016 Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. start met de bouw.

Lees verder

Afgelopen weken is het park in Essendael afgerond. De brug is geplaatst en de daaraan grenzende vlonder is aangelegd. Alle foto's van het plaatsen van de brug staan op de Facebookpagina van Essendael.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?