Essenpark
Logo Logo

Heb jij een woning in het wijkje Essenpark gekocht? Dan hebben we leuk nieuws! De straatnamen en huisnummers zijn bekend gemaakt door de gemeente. Benieuwd wat jouw nieuwe adres wordt?

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel van de koop van een nieuwe woning. Speciaal hiervoor organiseren Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en BPD een inloopavond om je hier duidelijkheid over te geven.

Lees verder

We zijn er klaar voor! Maandag, 10 april, start de verkoop van de 72 woningen in Essenpark. Woensdag 12 april is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

De woningen in Essenpark worden standaard opgeleverd met een prachtige keuken, hoe fijn is dat? De beelden van leverancier zijn nu alvast te bekijken.

Lees verder

Heb je graag een hoop te kiezen bij de aankoop van je nieuwe woning? De vrijstaande woningen aan de rand van het wijkje Essenpark krijgen volop mogelijkheden. Je kunt allereerst kiezen uit 4 woningtypes, maar ook bepaal je zelf de locatie op het kavel en kun je kiezen uit een legio aan uitbreidingsmogelijkheden.

Lees verder

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het buurtje Essenpark eruit gaat zien? Bekijk dan het filmpje dat gemaakt is door de architect.

Lees verder

Veel slaapkamers of ben je op zoek naar een echte woonkeuken? Is een twee-onder-een-kapwoning jouw ding of een herenhuis? Bekijk nu de schetsen van alle woningen van Essenpark inclusief plattegronden!

Lees verder

De verkoop van de 33 woningen in fase 3 verloopt zeer voorspoedig. Inmiddels is meer dan 70% van de woningen verkocht en staan de overige woningen onder optie of op een tekenafspraak. BPD is daarom van start gegaan met het voorbereiden van fase 4.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?